Kruiningen - Voorhoute 17 € 150.000 k.k.

Terug naar overzicht


Kenmerken

Type woning:

Tussenwoning

Bouwjaar:

1965

Perceeloppervlakte:

150 m2

Energielabel:

 

Woonoppervlakte:

87 m2

Inhoud:

217 m3

Aantal kamers:

5


Bekijk meer foto's
Reageer op deze woning
Printvriendelijke versie

Beschrijving

Ruime tussenwoning met vier slaapkamers en forse uitbouw in de startersprijsklasse!

Bouwjaar:       1965
Inhoud:           217 m³
Perceelopp:     150 m²
Woonopp:         87 m²

Indeling begane grond:
U komt binnen in de hal. Daarin bevindt zich de meterkast, een separaat toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit de hal lopen we door naar de knusse woonkamer. Door de grote raampartijen is er ruim voldoende daglichttoetreding.
De dichte keuken is niet voorzien van inbouwapparatuur maar wel van een mooi ouderwets granieten blad met zwart wit tegels in de spoelbak! Genoeg mogelijkheden zeggen wij om hier wat moois van te maken. Aansluitend de bijkeuken welke is voorzien is van een lichtkoepel, dubbel glas in kunststof kozijnen en achter de bijkeuken nog een heerlijke ruimte waar zich de aansluitingen bevinden voor uw witgoed.

Eerste verdieping:
Overloop met vier slaapkamers van respectievelijk 4.8m2, 4.8m2, 9.5m2 en 11.4 m2. De kleine eenvoudige badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Er zijn mogelijkheden om de badkamer te verplaatsen naar de naastgelegen kamer en in de huidige badkamer een separaat toilet te plaatsen.

Zolder:
Bereikbaar middels vlizotrap, de zolder heeft geen sta hoogte maar is wel bevloerd.

Tuin:
In de onderhoudsvriendelijke tuin staat een berging en er is een vrije achterom.

Algemeen:
Leuke eengezinswoning welke je nog geheel naar eigenhand kan zetten. Bouwjaar van de cv is 2013. De woning is voorzien van HH kozijnen met dubbele beglazing aan de voorzijde van de woonkamer. Het betreft een woning met veel potentie. Scholen en winkels op loop- en fietsafstand.

Bent u geïnteresseerd en wilt u de woning graag eens bezichtigen, neemt u dan contact op met Van Dijk Makelaardij 0113 - 40 80 80  of 06-11 19 26 26 www.vandijkmakelaardij.com debra@vandijkmakelaardij.com

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties.

 

Meer foto's

Ligging

Meer informatie of bezichtiging aanvragen

Heeft u interesse in deze woning? Reageren kan telefonisch, of via onderstaand formulier.

F:

X

Gratis waardebepaling

Uw woning verkopen?
Benieuwd wat uw woning waard is?
Vraag dan snel een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling