Waarde - Raadhuisstraat 8 Verkocht

Terug naar overzicht


Kenmerken

Type woning:

Half vrijstaand

Bouwjaar:

1920

Perceeloppervlakte:

406 m2

Energielabel:

 

Woonoppervlakte:

175 m2

Inhoud:

520 m3

Aantal kamers:

7


Bekijk meer foto's
Reageer op deze woning
Printvriendelijke versie

Beschrijving

In het zeer gemoedelijke dorpje Waarde bieden wij te koop aan:
Half vrijstaande woning met vijf slaapkamers op 406m2 grond.

Deze woning toont veel karakteristiek en heeft een geweldige ligging met schitterend uitzicht op de eeuwenoude kerktoren van Waarde. Aan de achterzijde ervaart u een weids uitzicht en een heerlijke rust.
Van oudsher waren het twee kleine woningen, later heeft de eigenaar het andere gedeelte erbij gekocht en er gedeeltelijk één woning van gemaakt. De gehele bovenverdieping is één geheel geworden en telt vijf slaapkamers maar de doorbraak op de begane grond moet nog gerealiseerd worden. Om een goede indruk van het pand te krijgen moet u het beslist zien want alleen met een beschrijving doen we deze woning tekort.
 

Bouwjaar: ca. 1920
Woonopp. ca. 175m2
Inhoud: ca. 520 m3
Perceelopp: 406m2

Indeling:
Entree in de ruime hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.
Aansluitend de woonkamer welke is gescheiden in een zit-en eetgedeelte.
Voorts bevindt zich hier een keurige hoekkeuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vaatwasmachine, oven en 4-pits gaskookplaat en een granieten werkblad.
In het andere gedeelte van de woning staat eveneens een nog prachtige hoekkeuken met ook een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, oven, vaatwasser en een 5-pits gas op glas kookplaat, deze apparatuur is van Siemens. De woonkamer in dit gedeelte is niet af en moet dus nog samengevoegd worden met de andere helft, er ontstaat dan een woonkamer van maar liefst 54m2!
In dit gedeelte is een nieuwe doucheruimte en toilet gerealiseerd welke enkel nog afgewerkt moet worden.

1ste verdieping:
Overloop met vijf mooie slaapkamers.
Zowel aan de voor-als achterzijde hebben alle slaapkamers een fenomenaal uitzicht op respectievelijk de toren alsook op de  parkachtige weidsheid van de achterliggende landerijen.
Twee van de drie kamers aan de voorzijde van de woning lenen zich uitstekend om samengevoegd te worden en zo kunt u i.p.v. vijf slaapkamers ook vier relatief grote slaapkamers creëren.
Op de eerste verdieping de tweede badkamer met een inloopdouche, tweede toilet en wasmeubel.

2 verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap!
Een keurig afgetimmerde en hele gezellige speelzolder met een groot Velux dakraam voor royaal daglicht! In de nok is er nét stahoogte en dus zou deze ruimte ook dienst kunnen doen als slaap/logeer zolder. Een geweldige ruimte voor de kinderen!

Tuin:
Een tuin met een niveauverschil.
Het terras ligt hoog en de tuin enkele treden lager, heel speels en kenmerkend voor vrijwel alle woningen aan de Raadhuisstraat!
De tuin is ZW georiënteerd en baadt dus de hele dag in zonlicht. Gelukkig zijn er ook voldoende schaduwplekjes te vinden. Er is een vrije achterom en ook zijn er twee bergingen aanwezig waarvan er één is gebruikt als geluidsstudio en dus geweldig goed geïsoleerd is.

Bijzonderheden:
Deze woning is in het geheel bijzonder zowel het exterieur als het interieur!
Het pand is uitstekend onderhouden en biedt vele mogelijkheden.
In 2004 heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden en toen is o.a. de bovenverdieping samengevoegd tot één geheel. In datzelfde jaar is het ‘nieuwe’ gedeelte van de woning voorzien van kunststof kozijnen en deuren en tevens zijn de kozijnen in het ‘oude’ gedeelte vervangen voor nieuwe houten kozijnen (Merbau).
De woning is geheel voorzien van dubbel glas en de originele glas en lood ramen zijn voor het behoud (en het gemak) tussen dubbel glas geplaatst.
De woning is goed geïsoleerd maar de CV ketel is gedateerd.
De grote verbouwingen heeft dit pand allemaal gehad maar het moet op enkele punten worden afgewerkt.
Dus wanneer je een woning zoekt waaraan je niets meer hoeft te doen dan moet je even verder zoeken.
Maar ben je handig, creatief en zie je altijd mogelijkheden dan nodigen wij je van harte uit om deze buitengewoon mooie en grote woning op zijn heerlijk locatie te komen bekijken, dan kunnen wij jou uitleggen én laten zien welk een mooie mogelijkheden je hier hebt!

Voor meer info kunt u contact opnemen met Van Dijk Makelaardij 0113-503346 of 06-23238557
of u kunt een email sturen naar
info@vandijkmakelaardij.com

 Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties. 

Meer foto's

Ligging

Meer informatie of bezichtiging aanvragen

Heeft u interesse in deze woning? Reageren kan telefonisch, of via onderstaand formulier.

F:

X

Gratis waardebepaling

Uw woning verkopen?
Benieuwd wat uw woning waard is?
Vraag dan snel een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling