Oostdijk - 2de Vlietweg 13 Verkocht

Terug naar overzicht


Kenmerken

Type object:

Half vrijstaand

Bouwjaar:

1955

Perceeloppervlakte:

266 m2

Energielabel:

 

Woonoppervlakte:

100 m2

Inhoud:

275 m3

Aantal kamers:

4


Bekijk meer foto's
Reageer op dit object
Printvriendelijke versie

Beschrijving

In het mooie Oostdijk bieden wij u deze half vrijstaande woning aan met drie slaapkamers een inpandige garage en interessante mogelijkheden voor een uitbouw + opbouw.

Bouwjr: 1955
Woonopp: ca. 100m2
Inhoud: ca. 275m3
Perceelopp: 266m2

Indeling begane grond:
Wanneer u de voorkant van deze woning ziet dan kunt u zich wellicht al en voorstelling maken van de mogelijkheden die deze woning heeft. Achter de fraaie getoogde garagedeuren zou bijv. een grote woonkeuken gerealiseerd kunnen worden.
Maar eerst even binnen kijken!
Entree in de hal met trapopgang naar de eerste verdieping en meterkast.
Aansluitend de eenvoudige maar zeer nette keuken. Er is een verdiepte kelder (kurkdroog) met veel opbergruimte.
Aansluitend de gezellige woonkamer met een afmeting van 27m2. Er is royale daglichttoetreding door de grote raampartijen en tevens is er een robuuste (inzet) haard aanwezig.
In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor het witgoed, een separaat toilet en ook de CV-opstelling (bouwjr. 2004) bevindt zich hier.

1ste verdieping:
Overloop en drie slaapkamers met afmetingen van respectievelijk 7.20m2, 11.10m2 en 11.60m2. Alle kamers zijn voorzien van vaste opbergkasten. De badkamer is netjes maar eenvoudig van opzet en is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een tweede toilet.
Door de opgaande kap zijn er geen schuine kanten en daardoor zijn de kamers relatief groot!

2de verdieping:
Bereikbaar middels vlizotrap.
Het betreft een bergzolder met nét geen stahoogte, de zolder is gedeeltelijk bevloerd.

Garage:
De garage is inpandig, heeft een afmeting van 3.00 x 5.00m en is voorzien van een plavuizen vloer.
Er is elektra aanwezig en een kleine bergzolder. Deze ruimte is uitermate geschikt om bijvoorbeeld een prachtige woonkeuken te realiseren! Wij laten u tijdens een bezichtiging graag de mogelijkheden zien.

Tuin:
De tuin is gedeeltelijk verhard en gedeeltelijk voorzien van gazon en perkjes, er zijn twee schuurtjes/bergingen aanwezig met afmetingen van 4.60m x 3.00m en 4.00 x 5.00m. Beide bergingen zijn bekleed met red Cederhout (behoeft vrijwel geen onderhoud) en zijn voorzien van elektra.
Er is een vrije achterom en er is voldoende bezonning maar ook koelte in de tuin te vinden.

Algemeen:
Deze woning is altijd met de grootst mogelijke zorg onderhouden en dat is in alle opzichten te zien!
De uitbouw (met opbouw) mogelijkheden zijn aanwezig en dit laten wij u graag tijdens de bezichtiging zien. De woning is vrijwel geheel voorzien van HH kozijnen (Meranti) en m.u.v. de deuren en de dakkapel is het pand ook geheel voorzien van rolluiken. De G/E kosten bedragen € 125,- p.m. en zijn dus alleszins acceptabel. Recent is het platte dak van de uitbouw nog vernieuwd en de woning verkeerd dan ook in perfecte staat van onderhoud!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Van Dijk Makelaardij op 06-23238557 of 0113-503346, u kunt ook een email sturen naar info@vandijkmakelaardij.com

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties.

 

Meer foto's

Ligging

Meer informatie of bezichtiging aanvragen

Heeft u interesse in deze woning? Reageren kan telefonisch, of via onderstaand formulier.

F:

X

Gratis waardebepaling

Uw woning verkopen?
Benieuwd naar wat uw woning waard is?
Vraag dan snel een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling