Wemeldinge - Chezeeweg 4 € 498.000 k.k.

Terug naar overzicht


Kenmerken

Type object:

Vrijstaand

Bouwjaar:

2017

Perceeloppervlakte:

754 m2

Energielabel:

A

Woonoppervlakte:

146 m2

Inhoud:

577 m3

Aantal kamers:

4


Bekijk meer foto's
Bekijk video
Reageer op dit object
Printvriendelijke versie

Beschrijving

In het fraaie dorp WEMELDINGE welke is gelegen aan nationaal park De Oosterschelde bieden wij u dit bijzondere object aan.
De woning is gelegen aan de rustige Chezeeweg en de bouw is aangevangen in 2017. V.w.b. de bouw is er op materiaal niet bespaard, de eigenaren hadden de wens om authentieke details met hedendaags comfort te vermengen. Dit heeft zich vertaald in de prachtige woning met zijn vriendelijke uitstraling die we u hier laten zien!

Bouwjaar 2017-heden
Woonopp: 146m2
Inhoud: 577m3
Perceelopp: 754m2

Indeling begane grond:
We komen via de prachtig omlijste voordeur in de ruime hal met de rode (hardgebakken) vloertegel. Hier bevindt zich de meterkast (11 gr.) het separaat toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Via de entree heeft u toegang tot het kantoor/slaapkamer op de begane grond. Aansluitend aan de hal de grote L-vormige maar open living welke in direct open verbinding staat met de keuken en het eetgedeelte.
In de zithoek een schouw met aansluiting t.b.v. een gaskachel.
Het ossenbloedrode balkenplafond is iets uit vroeger tijden en of je ervan houd of niet, het kon in deze woning niet ontbreken!
Er is heerlijk royale lichtinval in deze gezellige living en in het eetgedeelte bevinden zich dubbele openslaande tuindeuren waardoor u zo de tuin inloopt.
De woning is nog niet voorzien van een keuken en dus kan de koper daar zelf een keuze in maken. Uiteraard zijn de aansluitingen voor het keukenapparatuur voorbereidt en er ligt t.b.v. inductie een krachtgroep naar de keuken.
Verder op de begane grond de fijne bijkeuken met CV-opstelling (Nefit bj. 2022), ook de aansluitingen t.b.v. het witgoed en de unit aangaande de vloerverwarming bevinden zich in de bijkeuken.

1ste verdieping:
We gaan via de handgemaakte trap naar de eerste verdieping.
De ruime overloop biedt toegang tot twee zeer ruime slaapkamers met afmetingen van respectievelijk ca. 18m2 en 19m2. Deze slaapkamers zijn zo gebouwd dat ze in een handomdraai deelbaar zijn en dan hebben we het over vier prachtige slaapkamers met ieder voldoende daglicht op de eerste verdieping.
De badkamer is in de kuvelet (dakkapel) gerealiseerd en wordt niet gehinderd door schuine dakvlakken, deze ruimte is met 10.5m2 dan ook royaal te noemen en voorzien van een fijne inloopdouche maar nog geen wasmeubel. Op de overloop bevindt zich ook het separaat toilet (onze fotograaf is per abuis vergeten deze te fotograferen) maar het tweede toilet is dus aanwezig.

2de verdieping:
Bereikbaar middels vlizotrap.
Het betreft een ruime bergzolder over de gehele breedte van de woning. De zolder is geheel bevloerd en het mechanische ventilatiesysteem is hier opgesteld.

Tuin:
De woning staat op een prachtige kavel van 754m2.
Het kavel loopt wat taps toe, het begint smal maar loopt aan de achterkant breder weg. In deze tuin kunt u realiseren waar u altijd van droomde. Er is ruimte voor een moestuin en kippen, een zwembad en een trampoline, parkeren op eigen terrein voor meerdere auto’s, privacy en voldoende bezonning maar ook schaduwplekken. Het is allemaal te realiseren en dan nog is er ruimte over!

Garage:
De garage is in aanbouw en dient nog afgebouwd te worden, de afmetingen binnenwerks zijn 8.80 x 4.78. Ook de garage is -voor zover voltooid- in spouw uitgevoerd en in dezelfde steen (oude Veldsteen) als de woning. Het zal dan ook een schitterend geheel zijn als dit plaatje compleet wordt.

Algemeen:
Een traditioneel gebouwde, zeer solide en hoogwaardig afgewerkte woning met een heerlijke ruime garage in aanbouw op een ruime kavel grond.
De woning is luxe uitgevoerd v.w.b. materiaal, zo noemen we de massieve Skantrea binnendeuren, de HH Mahonie kozijnen met dubbele HR++ kozijnen, de vloerverwarming op de gehele begane grond vloer, de handgemaakte trap, het bijzondere metselwerk en alle overige details die we u gaan laten zien tijdens een bezichtiging.
Mocht u de vloer te overweldigend vinden: wij hebben daar een schitterende oplossing voor en we leggen u dat graag uit tijdens een bezichtiging van het pand.
Wat dient er in de hoofdzaken nog te gebeuren:

Woning:
*Keuken plaatsen
*Wasmeubel badkamer

Garage/tuin:
*Tuinaanleg/aanvullen
*Afbouw garage

De vraagprijs is dan ook bepaald op basis van bovenstaande.
Graag laten wij u deze zeer charmante, fraaie en ruime woning op zijn fijne plekje zien!
 

Voor meer informatie of het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Van Dijk Makelaardij op telefoonnummer 06-23238557 of stuur een email naar info@vandijkmakelaardij.com

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties.  
 

Meer foto's

Video

Ligging

Meer informatie of bezichtiging aanvragen

Heeft u interesse in deze woning? Reageren kan telefonisch, of via onderstaand formulier.

F:

X

Gratis waardebepaling

Uw woning verkopen?
Benieuwd naar wat uw woning waard is?
Vraag dan snel een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling