Waarde - Kerkweg 34 Verkocht

Terug naar overzicht


Kenmerken

Type object:

Vrijstaand

Bouwjaar:

1939

Perceeloppervlakte:

1325 m2

Energielabel:

 

Woonoppervlakte:

160 m2

Inhoud:

620 m3

Aantal kamers:

6


Bekijk meer foto's
Bekijk video
Reageer op dit object
Printvriendelijke versie

Beschrijving

Gelegen aan de mooie Kerkweg te Waarde bieden wij u aan:
Ruime vrijstaande woning  en grote loods (120m2) op een mooie kavel grond van *1325m2.

Bouwjaar: oorspronkelijk 1939, en in 1985 grotendeels verbouwd.
Woonopp: 160m2
Inhoud: 160m3
Loods: 12.00m x 10.00m (2x overheaddeur).

Indeling:
Hal met trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er zowel toegang tot de woonkamer evenals de keuken.
De L-vormige woonkamer heeft een afmeting van 30m2, er is voldoende daglicht door de grote raampartijen en uiteraard ontbreekt het balkenplafond hier niet. Er is een gesloten houtkachel/haard aanwezig en de woonkamer is voorzien van vloerverwarming.
Aansluitend de woonkeuken. Deze heeft nu een oppervlakte van ca. 14m2 meter maar er is een eenvoudige mogelijkheid tot het uitbouwen naar een waanzinnig grote woonkeuken! We laten u dit tijdens de bezichtiging graag zien.
De keuken is netjes en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat en een vaatwasmachine (klein formaat). Verder is er nog een klein opberg buffet en een ruime en diepe kelder welke kurkdroog is!
Grenzend aan de keuken de zeer grote bijkeuken (en daardoor de prachtige mogelijkheid tot het realiseren van een zeer grote woonkeuken) van 20m2. Doordat hier een lichtkoepel is gerealiseerd is er voldoende daglicht. Via deze ruimte komt u op de prachtige veranda maar daarover straks meer.
In de bijkeuken bevindt zich een separaat toilet met was-functie en vaste kasten. Uiteraard ontbreken ook de aansluitingen v.w.b. het witgoed hier niet.
Verder is er nog een ruimte van bijna 13m2 welke zeer geschikt is als kantoorruimte, slaapkamer, speelkamer of hobbykamer.
De badkamer bevindt zich ook op de begane grond en is vrij recent vernieuwd. Er is een inloopdouche, een wasmeubel en een designradiator aanwezig.

1ste verdieping:
Een zeer ruime overloop met toegang tot drie tweepersoons slaapkamers. De kamers hebben afmetingen van respectievelijk 10.65m2, 11.15m2 en 20m2. De grootste slaapkamer is eenvoudig op te delen zodat er een extra slaapkamer is te realiseren. De grote slaapkamer is tevens voorzien van een grote inloopkast. Via een andere slaapkamer is er toegang tot het platte dak. Op de overloop is een ruime kast aanwezig, in deze ruimte zou ook een tweede toilet gerealiseerd kunnen worden.
Omdat de woning een opgaande kap heeft is er geen hinder van schuine dakvlakken en dus veel ruimte op deze verdieping!

2de verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap.
De grote tweede verdieping heeft ruime stahoogte en is perfect op te delen in nog eens twee slaapkamers. Er is daglicht aanwezig middels twee ramen in de topgevels.

Loods/garage:
De loods heeft een afmeting van 10.18m x 11.78m! en voorzien van twee overhead deuren waarvan er één elektrisch en één handmatig wordt bediend. De loods is voorzien van elektra en krachtstroom.
Voor de loods ligt een buffervat t.b.v. het opvangen van regenwater wat opgepompt kan worden voor het beregenen van de tuin. Er kunnen met gemak vier auto’s worden gestald en is er voldoende ruimte voor het uitoefenen van werkzaamheden voor bijvoorbeeld een ZZP’er of iemand die graag wat kleinvee houd. Een grote loods met velerlei mogelijkheden.

Tuin:
De heerlijke tuin ligt om het huis en loods heen, er is altijd zon en er zijn altijd schaduwplekken.
Er is gazon, moestuin, fruitbomen -en struiken, een tuinkasje en niet te vergeten het ronde tuin/theehuis waar u (mede door de daar aanwezige vloerverwarming) eigenlijk het hele jaar door kunt zitten.
De schitterende veranda welke aan het woonhuis aangebouwd is staat garant voor vele aangename uren buiten zitten. De veranda is voorzien van fraai houtwerk, een schitterend plafond en gekleurd glas.

Algemeen:
Een uitstekend onderhouden woning met opstallen, staande op een kavel grond met vele mogelijkheden. Er is ruimte voor een groot gezin, hobby, werk, dieren of een combinatie van dit alles.
Het geheel is erg goed onderhouden en heeft prachtige uitbouw/verbouw mogelijkheden m.b.t. tot het (indien gewenst) verruimen van keuken en woonkamer.
Wij laten u deze mogelijkheden tijdens een bezichtiging graag zien.
De CV ketel is ca. 12 jaar oud en krijgt netjes jaarlijks zijn onderhoud. De woning is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming en alle kozijnen zijn van HH, de beglazing is m.u.v. drie ramen geheel dubbel. De kosten m.b.t. G&E zijn met € 225 p.m. alleszins redelijk te noemen. Er zijn 20 stuks zonnepanelen aanwezig welke voldoende opleveren om grotendeels zelfvoorzienend te zijn.
 

Wij laten u deze woning met zijn vele mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging.

*door verkoop van ca. 25m2 grond aan de buren zal het genoemde perceelopp. een iets afwijken na uitmeting kadaster.

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties.
 

Meer foto's

Video

Plattegrond

Ligging

Meer informatie of bezichtiging aanvragen

Heeft u interesse in deze woning? Reageren kan telefonisch, of via onderstaand formulier.

F:

X

Gratis waardebepaling

Uw woning verkopen?
Benieuwd naar wat uw woning waard is?
Vraag dan snel een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling