Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht
Adres Groene Kruisstraat 1 C
Plaats Waarde


Kenmerken

Type woning: Hoekwoning Woonoppervlakte: 110 m2
Bouwjaar: 2018 Inhoud: 401 m3
Perceeloppervlakte: 190 m2 Aantal kamers: 4


Beschrijving

Deze fraaie hoekwoning ligt maar een straatbreedte verwijderd van de kerktuin van de prachtige eeuwenoude kerk van het dorpje Waarde. Deze jonge woning heeft drie ruime slaapkamers en een forse garage. Het pand is voorzien van een energielabel A!

Bouwjaar: 2018
Woonopp: 110m2
Inhoud: 401m3
Perceelopp: 190m2

Indeling begane grond:
Entree in de ruime hal met garderobe-nis, meterkast (11 groepen), separaat toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Aansluitend de gezellige woonkamer welke is voorzien van openslaande tuindeuren en een vaste kast. Door de taatsdeur is er veel lichtinval voor woonkamer en vice versa de hal. De woonkamer en keuken hebben een open structuur en hebben samen een oppervlakte van ca. 35m2. Op de gehele begane grond (m.u.v. het toilet) ligt een mooie laminaatvloer. Eronder ligt een geperforeerde ondervloer voor nog betere warmtegeleiding (vloerverwarming).
De keuken, Pelma bj. 2018 in U-opstelling, is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een  
5-pits gaskookplaat (inductie mogelijk), vaatwasmachine, koel/vries combi en een oven. Het werkblad is van glanzend donker composiet. Vanuit de keuken een magnifiek uitzicht op de prachtige kerk!

1ste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot drie mooie slaapkamers  met afmetingen van respectievelijk 6.30m2, 11.5m2 en 13.5m2. Ook op deze etage (m.u.v. de badkamer)  een drempelloze strakke laminaatvloer.
Door de opgaande kap is er geen hinder van schuine dakvlakken en er is daardoor veel ruimte.
De prachtige badkamer is ook op de eerste verdieping, deze is uitgevoerd in fris witte betegeling  gecombineerd met donkere plavuizen en houtnuances, er is een inloopdouche een wasmeubel en een tweede toilet. Er is ruimte genoeg voor een ligbad dus voor de liefhebber is dat ook nog een mooie optie.

2de verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap.
Open zolder voorzien van een laminaatvloer en een groot dakvenster.
Deze ruimte is open tot aan de nok en daardoor erg ruimtelijk, uiteraard is er de gelegenheid om hier een vierde slaapkamer te realiseren. Op deze verdieping bevindt zich de CV-opstelling (Intergas HRE CW5). Ook de unit van het ventilatiesysteem bevindt zich op deze verdieping, evenals de aansluiting voor het witgoed.

Tuin:
Gelegen op het Zuidoosten geniet u hier een groot gedeelte van de dag van de zon. De tuin bestaat deels uit verharding, deels kunstgras en deels border. Er is een uitvalscherm zodat u ook heerlijk in de schaduw kunt zitten. De garage zullen veel mensen met hobby’s interessant vinden, hij meet maar liefst 3.81m x 12.74m (bijna 50m2!) Hier kunnen makkelijk twee of drie auto’s binnen. De garage is voorzien van elektra en met zo’n oppervlakte (dak) kunnen er ook nog extra zonnepanelen en/of een zonneboiler worden geplaatst. Mogelijkheden genoeg dus.

Algemeen:
Een zeer goed onderhouden en nog heel jonge woning op een prachtige locatie in de kern van het dorp. De woning is op de begane grond m.u.v. de trapkast geheel voorzien van vloerverwarming. De kozijnen m.u.v. de dakvensters zijn van kunststof met dubbele beglazing (Hr++). Er zijn zes stuks zonnepanelen en er is mogelijkheid genoeg om dit nog uit te breiden indien gewenst. U kunt zowel op de eigen oprit parkeren maar ook in de directe nabijheid van de woning is voldoende parkeerruimte. Er is een vrije achterom. De maandelijkse kosten voor Gas en Elektra bedragen heden € 60,- per maand. De woning is bijzonder stijlvol ingericht en onderhouden en we noemen deze woning dan ook absoluut instapklaar. U hoeft niet eens te schilderen of behangen, spulletjes neerzetten en verder wonen. Wat een mooie woning!

Graag laten wij u dit pand op zijn bijzondere locatie een keer zien.
Neemt u voor meer informatie of een bezichtiging contact op met van Dijk Makelaardij op telefoonnummer 06-23238557 of stuurt u een mail naar info@vandijkmakelaardij.com

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties.

 
https://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/hoekwoning-waarde-groene-kruisstraat-1c_5769

Terug naar woningdetails