Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht
Adres Noordzandstraat 14
Plaats Yerseke


Kenmerken

Type woning: Vrijstaand Woonoppervlakte: 85 m2
Bouwjaar: 1950 Inhoud: 340 m3
Perceeloppervlakte: 165 m2 Aantal kamers: 4


Beschrijving

In een van de levendige winkelstraten in Yerseke bieden wij deze ruime starterswoning met drie slaapkamers en schuur/berging aan, de fijne achtertuin is Zuid Westelijk georiënteerd.

Bouwjaar: 1950
Inhoud: 340m3
Woonopp: 85m2
Perceelopp: 165m2

Indeling begane grond:
Entree in de hal met eenvoudige meterkast (3 groepen), trapopgang naar de eerste verdieping, separaat toilet en toegang tot keuken en woonkamer. In de hal ligt onder het vinyl nog de originele granito vloer!
De woon kamer heeft een flink oppervlakte van ca. 30m2 en bestaat uit een gezellig zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. Centraal bevindt zich een ruime trapkast.
Er is royale daglichtinval door de grote raampartijen aan voor- en achterzijde.
De gesloten keuken is eenvoudig en er is geen inbouwapparatuur. Ook de aansluiting voor het witgoed en de CV-opstelling (Nefit 2016) bevinden zich hier. Er is een prachtige mogelijkheid om de keuken bij de woonkamer te betrekken en er een mooie (kook)eilandopstelling van te maken, wij laten u deze mogelijk tijdens de bezichtiging uiteraard zien.
Verder op de begane grond de eenvoudige douche en een klein halletje bij de achterdeur.

1ste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers van respectievelijk 6.60m2, 7.23m2 en 16.50m2.
De ouderslaapkamer is voorzien van een wasgelegenheid en toegang tot het balkon.
Alle kamers zijn voorzien van vaste kastruimte.

2de verdieping:
Bereikbaar middels vlizotrap.
We treffen hier een flinke zolder met stahoogte in de nok welke geheel bevloerd en afgetimmerd is, een verassend grote ruimte!

Tuin:
De woning heeft veel ruimte aan de achterzijde en is gelegen op het Zuid Westen, u bent dus altijd zeker van zon! De tuin is grotendeels verhard en voor het overige zijn er wat bloemperkjes. Er staat een schuur/berging op het perceel welke is voorzien van elektra, de afmetingen zijn 2.50m x 3.50m.
Er is een goede en ruime toegang tot het perceel dus ook met bijvoorbeeld een motor kun je goed achter komen.

Algemeen:
Starters en jonge lui: dit is nog een mooie kans voor jullie om nog een betaalbare woning te kopen en deze volledig naar wens te verbouwen en verduurzamen.
De mogelijkheden zijn groot en de ruimte is er, zowel binnen als buiten.
Het pand is uitgevoerd in spouw, is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing en gedeeltelijk van kunststof kozijnen en rolluiken, de basis is goed maar de woning dient geheel gerenoveerd te worden. Enkele details zijn behouden gebleven waaronder de paneeldeuren.
Er is parkeergelegenheid in de directe nabijheid van de woning.
Alle voorzieningen die Yerseke biest bevinden zich op loop-en fietsafstand.

Voor meer informatie en het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Van Dijk Makelaardij op telefoonnummer 06-23238557 of stuurt u een mail naar info@vandijkmakelaardij.com

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties.

 

 


 
https://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/vrijstaand-yerseke-noordzandstraat-14_5764

Terug naar woningdetails