Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht
Adres Dorpsstraat 81
Plaats Krabbendijke


Kenmerken

Type woning: Vrijstaand Woonoppervlakte: 141 m2
Bouwjaar: 1925 Inhoud: 559 m3
Perceeloppervlakte: 363 m2 Aantal kamers: 4


Beschrijving

Aan de levendige Dorpsstraat van KRABBENDIJKE bieden wij u aan: Vrijstaande woning met drie slaapkamers en een heerlijke tuin op het zuiden.
Deze woning is geheel en zeer hoogwaardig gerenoveerd!

Bouwjaar: 1925
Woonopp: 141m2
Inhoud: 559m3
Perceelopp: 363m2

Indeling begane grond:
Entree in de hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. In vroeger tijden liep de hal in deze woningen vrijwel altijd van voordeur naar achterdeur en links en rechts daarvan de woonvertrekken. Deze woning heeft dat nog! Een buitengewoon leuke indeling zo.
Vanuit de hal, rechts, de zeer grote, gesloten woonkeuken. Een prachtig plaatje met de keuken in rechte opstelling, het donkere hardstenen werkblad met de houten fronten is een stijlvol geheel. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waar de garantie nog op zit! Het professionele 110cm. brede fornuis is van het Merk Falcon en voorziet in een vijf pits-gaskookplaat en een grillplaat. De vier ovens (een slow-cooker, een conventionele oven, een grill-oven en een sudder-oven) doen de kookliefhebbers watertanden. In de separate buffetkast bevinden zich de vriezer (groot) en de koelkast. De keuken heeft een afmeting van 4.26m x 7.11m (ruim 30m2), en u kunt hier dan ook een zeer grote eettafel kwijt. Uiteraard heeft deze heerlijke woonkeuken een kachel (op gas en elektrisch bedienbaar) voor sfeer, beleving en warmte. De glas in loodramen zijn behouden gebleven en werpt u eens een blik op het balkenplafond…
Aan de ander kant van de hal bevindt zich de woonkamer, hier is veel lichtinval door de drie raampartijen en ook de prachtige details m.b.t. het oude balkenplafond en het schouwtje uit de vijftiger jaren vallen direct op. Er ligt een levendige houten vloer en er is een vaste kast aanwezig.
De bijkeuken is voorzien van een eveneens prachtig keukenblok met warm en koud stromend water, hier bevindt zich ook het keurige separaat toilet. Een fraai detail in de bijkeuken (evenals in de hal overigens) is de gietijzeren radiator met schitterende oude kraan. Wat een mooi detail!
De verassing zit hem in de grote kelder met originele tegelvloer. Zo zie je ze niet vaak meer.
 

Verder op de begane grond het halletje met een vaste kast waarachter de opstelling van het witgoed en de CV-opstelling, dit betreft een Nefit bouwjr. 2011. De badkamer is een plaatje om te zien, geheel in donkere stijlvolle betegeling met strakke afwerking. In het douchegedeelte de regendouche met ingebouwde kranen en ook het wasmeubel is voorzien van ingebouwde kranen. De prachtige in het oog springende details zijn hier wel de ruw stenen waskom (binnenzijde gepolijst), het wasmeubel zelf maar ook de robuuste handdoekringen.

1ste verdieping:
Ruime overloop met drie slaapkamers. Op de gehele eerste verdieping ligt dezelfde prachtige houten vloer als in de woonkamer. Ook zijn op de deze verdieping vrijwel alle spanten zichtbaar als ook het fraaie balkenplafond. De slaapkamers hebben afmetingen van respectievelijk 17m2, 19.5m2 en 19.5m2. Tevens bevindt zich op deze etage nog de fraaie ruimte met tweede toilet en bijzonder sfeervol wasmeubel.

2de verdieping:
Bereikbaar middels vlizotrap (nieuw).
Ruim bergzolder welke geheel is bevloerd.

Tuin:
Gelegen op het zuiden heeft u hier vrijwel de hele dag zon. Om toch in de schaduw te kunnen zitten bevindt zich aan de achtergevel een groot zonnescherm welke elektrisch bedienbaar is vanuit de woning. De tuin bestaat deels uit verharding en deels uit gazon en perkjes. De privacy is meer dan voldoende en er is een vrije achterom. Op het perceel staat een schuur en een berging van respectievelijk 2.5m x 3.5m en 3.2m x 6.3m.
Achterin de tuin bevindt zich de carport. Er is een prachtige mogelijkheid voor het realiseren van een garage met bijvoorbeeld een aangebouwde veranda. We laten u deze mogelijkheid tijdens een bezichtiging graag zien.

Algemeen:
De huidige bewoners hebben deze woning zeer hoogwaardig en met buitengewoon gevoel voor oog én detail gerenoveerd.  De afwerking is hoogwaardig en op materiaalkosten is beslist niet bespaard. De woning heeft nog tal van fraaie originele en eigentijdse kenmerken en het ademt dan ook één en al sfeer, beleving en charme! De woning is geheel voorzien van houten kozijnen (strak in de verf!) en dubbele beglazing. Uiteraard is tijdens de renovatie aandacht besteed aan de verduurzaming en de kosten m.b.t. Gas en Elektra zijn met € 147,- dan alleszins acceptabel te noemen, bovendien is m.b.t. het eventueel plaatsen van zonnepanelen alvast een voorziening van de stroomtoevoer voorzien.
We nodigen u graag uit voor een bezichtiging van deze zeer stijlvol ingerichte en op hoog niveau gerenoveerde woning.

Voor meer informatie of het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Van Dijk Makelaardij op telefoonnummer06-23238557 of stuurt u een mail naar info@vandijkmakelaardij.com

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties.

 


 
https://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/vrijstaand-krabbendijke-dorpsstraat-81_5763

Terug naar woningdetails