Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht
Adres Oeverzwaluw 13
Plaats Rilland


Kenmerken

Type woning: Eindwoning Woonoppervlakte: 107 m2
Bouwjaar: 2006 Inhoud: 397 m3
Perceeloppervlakte: 135 m2 Aantal kamers: 5


Beschrijving

Aan de rand van het dorp Rilland, gelegen in een kindvriendelijke wijk bieden wij u deze nog jonge (eind)woning met vier slaapkamers aan.

Bouwjr: 2006
Woonopp: 107m2
Inhoud: ca. 397m3
Perceelopp: 135m2

Indeling begane grond:
We komen binnen in de fijne ruime hal waarin zich de trapopgang naar de eerste verdieping bevindt, evenals het separaat toilet met fonteintje en de meterkast. Aansluitend betreden we de woonkamer (ruim 26m2) welke is voorzien van een gezellige zithoek en openslaande tuindeuren. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie laminaatvloer in houtlook (bijna niet van echt te onderscheiden). Onder de trap is een ruime vaste opbergkast. De halfopen keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling met donker werkblad en als L-opstelling. Er zijn diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat (ca. 3 jr. oud, vaatwasmachine (1 maand oud) een koelkast en een combi oven-magnetron.

1ste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers van respectievelijk 7.00m2, 7.04m2 en 13.49m2.
Door de opgaande kap is er geen hinder van schuine dakvlakken en er is dus veel bruikbare ruimte op deze etage. Ook de badkamer bevindt zich op de eerste verdieping, deze is uitgevoerd in frisse zwart/witte betegeling en voorzien van een inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

2de verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap.
Op deze verdieping vinden we een ruime voorzolder met de CV-opstelling (Intergas bj. 2006) en de aansluitingen m.b.t. het witgoed.
Verder bevindt zich hier de vierde grote slaapkamer (13.00m2). Door het grote dakvenster is er ruim voldoende daglicht en er is veel bergruimte achter de netjes afgewerkte knieschotten.

Tuin:
Zowel de voor- als achtertuin zijn geheel verhard en dus absoluut onderhoudsvriendelijk.
De achtertuin ligt op het zuiden en zon is hier gegarandeerd dus!
Achterin de tuin bevindt zich een kleine berging voor het opbergen van de barbecue en fietsen.
Er is een vrije achterom en meer dan voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van de woning.

Algemeen:
Een relatief jonge en energiezuinige (eind)woning welke is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk aan de rand van Rilland. De woning is altijd goed onderhouden door de eigenaar en zo goed als geheel onderhoudsvriendelijk. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing en de woning is voorzien van 9 stuks zonnepanelen. Bovendien is vrijwel de gehele woning voorzien van rolluiken. De maandlasten van de huidige bewoners bedragen voor G/E slechts € 53,-
Rilland is zeer gunstig gelegen v.w.b. de driehoek, Antwerpen, Rotterdam en Vlissingen en ligt op enkele autominuutjes rijden van de A58. Alle voorzieningen die Rilland biedt bevinden zich op loop- en fietsafstand. Deze woning ligt op een steenworp afstand van de Westerscheldedijk en de enorme zeeschepen zijn dan ook te zien vanaf de bovenverdieping.
Vlakbij de woning ligt een speeltuintje en Rilland heeft verschillende basisscholen.
Verder is de woning geschikt voor een grotere doelgroep want zowel starters als doorstromers nodigen wij uit te reageren. De woning is geheel instapklaar.
Wij laten u deze woning graag een keer zien. Voor meer informatie of het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Van Dijk Makelaardij op telefoonnr. 063-23238557 of stuurt u een mail naar info@vandijkmakelaardij.com

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties.

 


 
https://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/eindwoning-rilland-oeverzwaluw-13_5760

Terug naar woningdetails