Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht
Adres Kerkpad 6
Plaats Krabbendijke


Kenmerken

Type woning: Half vrijstaand Woonoppervlakte: 90 m2
Bouwjaar: 1932 Inhoud: 330 m3
Perceeloppervlakte: 147 m2 Aantal kamers: 5


Beschrijving

Op een bijzondere locatie te Krabbendijke mogen wij u deze half vrijstaande woning met vier slaapkamers en een ruime garage aanbieden, het geheel staat op 147 m2 eigen grond.

Bouwjaar : 1932
Woonopp: ca. 90m2
Inhoud: ca. 330m3
Perceelopp: 147 m2 eigen grond en ca. 70m2 pachtgrond

Indeling begane grond:
Entree in de hal met trapopgang naar de eerste verdieping.
Aansluitende de ruime living welke 32m2 beslaat. Door de vier raampartijen baadt deze woonkamer in het daglicht. Er zijn twee schouwtjes aanwezig (niet meer in gebruik).
De gesloten keuken is netjes en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, afwasmachine, oven en een inductie kookplaat. Voor meer lichtinval is er een lichtkoepel gerealiseerd.
Er bestaat een mooie mogelijkheid tot het plaatsen van bijvoorbeeld een kookeiland, wij laten u deze mogelijkheid tijdens een bezichtiging graag zien.
Verder op de begane grond de badkamer met douchecabine en ruim opberg/wasmeubel en een halletje met separaat toilet met fonteintje.

1ste verdieping:
Ruime overloop met vier mooie slaapkamers van respectievelijk 6.75m2, 7.00m2, 7.10m2 en 11.37m2. De grootste slaapkamer is voorzien van een wasgelegenheid. De twee slaapkamers op het zuiden zijn voorzien van een rolluik.
De CV ketel bevindt zich op de overloop dit betreft een Bosch uit 2010.

2de verdieping:
Bereikbaar middels losse trap. De zolder is bevloerd en heeft een dakvenster, er is net geen stahoogte maar verder een ruime bergzolder!

Tuin:
De hoofdtuin is Zuid Westelijk georiënteerd waarbij u een fraai uitzicht heeft op de tegenover gelegen kerk. Er is een vrije achterom en u kunt indien gewenst uw auto in de garage parkeren.
Omdat de woning niet aan een doorgaande weg gelegen is is het heerlijk rustig wonen aan het Kerkpad.
De tuin bestaat deels uit gazon en deels uit verharding. Er is ca. 70 m2 erfpacht in gebruik waarvoor de eigenaar € 70 per jaar aan de Kerk betaald. In totaal heeft de tuin een oppervlakte van 220m2.  

De garage heeft een afmeting van 4.80m x 6.80m en is voorzien van elektra en een kanteldeur + loopdeur. Er is een bergzolder aanwezig. Het dak van de garage bevat asbesthoudende platen.

Algemeen:
Een typische jaren dertig woning die nog veel van zijn originele details heeft behouden waaronder de oersterke Amerikaans Grenen kozijnen (begane grond). De kozijnen op de 1ste verdieping zijn van kunststof. De beglazing is geheel dubbel. Ook de originele en rijk versierde muurankers en het bijzondere metselwerk aan de gevels springen in het oog en bovenien heeft de woning  zijn originele blinden nog. Dit pand is voorzien van een minder voordelig energielabel (G) maar toch betaald de huidige bewoonster maar € 100 G/E per maand! De woning is constructief  in orde maar heeft wel wat aandacht nodig.

Zoekt u of zoeken jullie een woning waar je je creativiteit in kwijt kunt, waar je je auto, motor óf allebei kunt stallen, waar je rust en ruimte vind? Neem dan contact op met Van Dijk makelaardij op telefoonnummer 06-23238557 of stuurt u een mail naar info@vandijkmakelaardij.com, wij laten u deze woning graag eens zien.

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties. 
https://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/half-vrijstaand-krabbendijke-kerkpad-6_5757

Terug naar woningdetails