Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht
Adres Westweg 16
Plaats Krabbendijke


Kenmerken

Type woning: 2/1 kap woning Woonoppervlakte: 95 m2
Bouwjaar: 1958 Inhoud: 448 m3
Perceeloppervlakte: 294 m2 Aantal kamers: 4


Beschrijving

In Krabbendijke gelegen aan de Westweg bieden wij u deze uitgebouwde twee onder één kap woning met inpandige garage/schuur aan, het geheel is gelegen op 294m2 grond.

Bouwjr: 1958
Woonopp. ca. 95m2
Inhoud: 448m3
Perceelopp: 294m2

Indeling begane grond:
Entree in de hal met meterkast, separaat toilet met fonteintje, trap/kelderkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Aansluitend de ruime woonkamer die door de uitbouw een oppervlakte heeft van 31m2, er is in 2016 een fraaie en hoog kwalitatieve pvc vloer gelegd en door de grote raampartijen is er royale daglichttoetreding.
De prachtige keuken is eveneens in 2016 geplaats (Styling keukens) en uitgevoerd in L-opstelling.
De keuken heeft een fraaie landelijk/klassiek gecombineerde uitstraling, de hoofdtonen zijn hout met zwarte accenten. Het werkblad is uitgevoerd in donker graniet. Het zwarte fornuis is 90 cm breed en voorzien van een 5-pits gaskookplaat. Voor meer bergruimte is er nog een aparte buffetkast aanwezig.
Ook de badkamer is gerealiseerd op de begane grond en voorzien van een ligbad, wasmeubel en designradiator. De afmeting bedraagt 2.33m x 3.00m

1ste verdieping:
Overloop met aparte ruimte welke is voorzien van wastafel en vaste kasten. Het is heel goed mogelijk om hier een tweede toilet te realiseren, wij laten u deze mogelijkheid tijdens een bezichtiging graag zien.
De drie slaapkamers hebben afmetingen van respectievelijk 7.16m, 7.56m en 10.80m2.
De slaapkamers zijn alle drie voorzien van een vaste kast. Door de opgaande kap hebben we niet te maken met schuine dakhellingen en daardoor is er relatief veel ruimte op de 1ste verdieping.

2de verdieping:
Bereikbaar middels een vlizotrap.
De zolder is voorzien van een dakraam en is geheel bevloerd, er is geen stahoogte.

De schuur is aangebouwd en geheel geïsoleerd. Er ligt elektra en water en de vloer is gevlinderd.
Er is een vast kast aanwezig en het geheel is van binnenuit bereikbaar. Een heerlijke ruimte met een oppervlakte van ruim 23m2!

Tuin:
De woning staat iets achter op het perceel en heeft daardoor aan de voorzijde wat meer ruimte dan aan de achterzijde, voordeel hiervan is dat de woning ver van de weg staat en dat er veel privacy is. De voortuin bestaat deels uit verharding (sierbestrating) en deels uit gazon. Het is prima mogelijk om een (of meerdere) parkeerplaats(en) te realiseren op eigen terrein.
De achtertuin is geheel verhard en heeft een heerlijk besloten karakter, er is veel privacy!
 

Algemeen:
Een mooie en praktisch ingedeelde tweekapper welke flink is uitgebouwd in 2016.
Het geheel is netjes onderhouden en de bewoners hebben geïnvesteerd in verduurzaming en het onderhoudsvriendelijke aspect. Zo is m.u.v. de voordeur en het kelderraampje het hele pand voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Ook de goten zijn uitgevoerd in kunststof evenals de gehele uitbouw aan de achterzijde.
M.u.v. een paar vierkante meter in de woonkamer is het hele pand van vloer tot nok geïsoleerd. De woning is dan ook voorzien van C-energielabel.
Er woont een jong gezin in deze leuke woning dus een kwastje en behangetje kan het best gebruiken en ook het toilet op de begane grond dient aangepakt te worden maar dat zijn ook de enige puntjes van aandacht.
Deze woning is geschikt voor vele doelgroepen waaronder de starters op de woningmarkt maar ook een gezin met kinderen kan hier prima uit de voeten, en mocht u motorrijden, graag klussen, een hobby hebben of en werkruimte/praktijkruimte willen creëren? In deze woning is het allemaal mogelijk!

Wij laten u de mogelijkheden tijdens een bezichtiging graag zien.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Dijk Makelaardij op telefoonnummer 06-23238557 of stuurt u een mail naar info@vandijkmakelaardij.com

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties
 
https://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/21-kap-woning-krabbendijke-westweg-16_5756

Terug naar woningdetails