Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht
Adres Blauwe Reiger 3
Plaats Rilland


Kenmerken

Type woning: Appartement Woonoppervlakte: 80 m2
Bouwjaar: 2003 Inhoud: 239 m3
Perceeloppervlakte: 0 m2 Aantal kamers: 3


Beschrijving

 

 

Op een mooie locatie in RILLAND bieden wij u dit mooie APPARTEMENT aan welke is voorzien van een heerlijk terras gelegen op het zuiden.

Bouwjaar: 2003
Woonopp: 80m2
Inhoud: 239m3

Indeling begane grond:
Entree aan de achterzijde (noordkant).
De forse hal laat u direct ervaren hoe praktisch het appartement is ingedeeld. In de hal bevinden zich een separaat toilet met fonteintje, en de meterkast. Vanuit de hal is er toegang tot de bijkeuken, de logeerkamer, de badkamer en de woonkamer.
De L-vormige woonkamer bevindt zich aan de voorkant (zuidkant) van het appartement en er is dan ook royale daglichttoetreding, mede door de grote raampartijen. O.a. vanuit de woonkamer is het terras bereikbaar. De keuken is open en eveneens in L-vorm. De keuken is voor zien van diverse inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, vaatwasmachine, koel/vries combi en een combi oven/magnetron. De keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en ziet nog uit om door een ringetje te halen!
De grote slaapkamer is eveneens voorzien van een deur naar het terras, (u kunt dus met mooi weer zo vanuit de slaapkamer het terras op stappen) en een vaste kast. De afmeting is met 4.08 x 3.42m royaal te noemen.
De badkamer is ruim van opzet en voorzien van een inloopdouche, wasmeubel en toilet en bereikbaar vanuit zowel de hal als vanuit de slaapkamer.

Verder op de begane grond de bijkeuken met de aansluitingen voor het witgoed en de CV-opstelling.
De logeerkamer heeft een afmeting van 2.08m x 2.97m en is bereikbaar vanuit de hal.

Tuin:
Het appartementen complex is gebouwd in en halve cirkel en het appartement (o.a. het leefgedeelte en de tuin) bevinden zich aan de zuidzijde. Het raam van de woonkamer is dan ook voorzien van een breed zonnescherm zodat het aangenaam koel blijft in de zomer. Het appartement bevindt zich op de begane grond en er is een berging aanwezig.

Algemeen:
Het appartementencomplex is gebouwd in 2002/2003 en volgens het toen geldende bouwbesluit geïsoleerd. De kozijnen zijn van kunststof en de beglazing is geheel dubbel.
De kosten voor G/E bedragen zo’n € 50,- maandelijks en de bijdrage voor de VvE bedragen € 154.55 p.m. Het appartement heeft een energielabel B.
Het betreft een fijn appartement wat goed is onderhouden en direct leverbaar is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Dijk Makelaardij op telefoonnummer 06-23238557 of stuurt u een email naar info@vandijkmakelaardij.com

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties.

 
https://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/appartement-rilland-blauwe-reiger-3_5755

Terug naar woningdetails