Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht
Adres Dorpsstraat 146
Plaats Krabbendijke


Kenmerken

Type woning: Vrijstaand Woonoppervlakte: 116 m2
Bouwjaar: 1959 Inhoud: 320 m3
Perceeloppervlakte: 324 m2 Aantal kamers: 5


Beschrijving

In Krabbendijke, gelegen op een mooie locatie bieden wij u aan: Een vrijstaande woning met drie slaapkamers en een inpandig ruime garage, het geheel is gelegen op een mooie kavel grond van 324m2.

Bouwjr. 1959
Woonopp: 116m2
Inhoud: woning 320m3
Inhoud garage 60m3
Perceelopp: 324m2

Indeling begane grond:
Entree in de hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.
Via de hal is er toegang tot het kantoor (2.20m x 3.45m) welke een ingebouwde kast heeft en ook een ingebouwd kluisje.
De knusse woonkamer meet ruim 23m2 en heeft door de grote raampartijen royale lichtinval.
Verder bevindt zich op de begane grond een slaapkamer met een afmeting van 2.80m x 3.70m en deze slaapkamer is voorzien van een wasgelegenheid en een vaste kast.
De keuken meet bijna 10m2 en is eenvoudig van opzet maar heeft mooie mogelijkheden om er een bijv. een open keuken van te maken. Er is een verdiepte kelder welke kurkdroog is.
Verder op de begane grond de ruime bijkeuken/berging met separaat toilet en de opstelling van de CV-ketel (Intergas bj. 2015)
De ruime garage is in 1971 aangebouwd, uitgevoerd in spouw en heeft een oppervlakte van ca. 26m2.
Zo u wilt kunt u hier makkelijk uw auto parkeren maar denkt u eens aan de mogelijkheden om de woning gelijkvloers te maken. Er is meer dan voldoende ruimte beschikbaar!
De garage is voorzien van een kanteldeur, elektra, water (wasbak) en tevens wordt het geheel CV-verwarmd.

1de verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers van respectievelijk 5.78m2 en 10.63m2.
De ouderslaapkamer is voorzien van een wasgelegenheid en een airco unit welke voldoende capaciteit heeft om de hele verdieping te koelen. Beide slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Op de eerste verdieping bevindt zich ook de eenvoudige badkamer met tweede toilet.
 

Algemeen:
Deze woning is onder architectuur gebouwd, het was (voor het bouwjaar van het pand) een erg moderne bouw en dat is het nog steeds! Deze woning heeft vele mogelijkheden v.w.b. uit- en opbouwmogelijkheden. De woning is traditioneel gebouwd, uitgevoerd in spouw en heeft een betonnen verdiepingsvloer. Het platte dak is vernieuwd in respectievelijk 2005 (garage) en 2014 (woonhuis) en is uitgevoerd in EPDM.
De houten kozijnen zijn grotendeels voorzien van dubbele beglazing en vrijwel geheel voorzien van rolluiken.
Zoals eerder gezegd heeft deze woning mooie mogelijkheden voor wat betreft de wens om gelijkvloers te wonen, maar ook voor een eventuele opbouw. Wij laten u deze mogelijkheden tijdens een bezichtiging graag zien. Het is een feit dat de woning gemoderniseerd dient te worden maar als u door het gedateerde uiterlijk heen kunt zien.., ziet u de diamant schitteren!

Mocht u deze woning graag een keer willen zien dan kunt u contact opnemen met Van Dijk Makelaardij op telefoonnummer 06-23238557 of stuurt u een mail naar info@vandijkmakelaardij.com

 
https://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/vrijstaand-krabbendijke-dorpsstraat-146_5724

Terug naar woningdetails