Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht
Adres Kerkweg 33
Plaats Waarde


Kenmerken

Type woning: Vrijstaand Woonoppervlakte: 226 m2
Bouwjaar: 1987 Inhoud: 675 m3
Perceeloppervlakte: 1062 m2 Aantal kamers: 6


Beschrijving

Aan de fraaie brede toegangsweg van het mooie dorpje Waarde ligt deze vrijstaande woonboerderij
voorzien van vijf mooie slaapkamers en een ruime garage op een grote kavel grond van 1062m2.
Zoekt u binnen én buiten ruimte, hier vindt u alles in één!

Bouwjr. 1987
Woonopp. 226m2
Inhoud: 675m3
Perceelopp: 1062m2

Indeling begane grond:
Entree in de ruime hal met vide.
Vanuit de hal is er toegang tot de living, de woonkeuken en de ouderslaapkamer met badkamer.
Tevens bevindt zich in de hal een separaat toilet, de meterkast en de CV-opstelling.
De zeer gezellige L-vormige riante living meet ruim 43m2 en is met suitedeuren af te sluiten van de al even riante achtergelegen tuinkamer.
De prachtige schouw is er een van het bekende huis Anneke Dekkers (al meer dan 40 jaar een begrip in Zuid-Holland). Het betreft een houthaard voorzien van een dubbelwandige pijp.
Bijna de gehele begane grond is voorzien van een eikenhouten vloer en zo ook in deze sfeervolle woonkamer.
De woonkeuken staat in directe verbinding met de tuinkamer en deze meten samen dan ook een oppervlakte van maar liefst 52m2!!
De gehele achterzijde van de tuinkamer is voorzien van beglazing met roedeverdeling, er is dus royale lichtinval, tevens zijn er twee paar dubbele tuindeuren. De keuken is opgesteld in L-vorm en voorzien van een keramisch kookplaat, vaatwasmachine en koelkast, het werkblad is van Belgisch hardsteen. De keuken is al wat ouder maar ziet er nog netjes uit.
Via de hal komen we in de ouderslaapkamer, deze heeft een afmeting van ruim 20m2 en is ook voorzien van dubbele tuindeuren, aansluitend (en suite met de ouderslaapkamer) de geheel in marmer uitgevoerde badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel.
Verder op de begane grond nog de ruime bijkeuken met aansluiting voor het witgoed en een vaste opbergkast.

1ste verdieping:
Overloop met twee ruime opberg/inloopkasten.
Er zijn vier prachtige slaapkamers met afmetingen van respectievelijk 14.59m2, 16.13m2 en twee kamers van 15.79m2, alle vier volwaardige tweepersoonsslaapkamers!
De garagezolder is via de overloop bereikbaar en het is dus mogelijk om de bovenverdieping uit te breiden naar vijf of zes slaapkamers.
Op deze verdieping bevindt zich de tweede badkamer welke is voorzien van een douchecabine, een wastafel en toilet, deze badkamer is eenvoudig maar niet vaak gebruikt en dus nog netjes.

Garage:
De garage is inpandig, heeft een afmeting van 3.80m x 7.80m2 en is aan de voorzijde voorzien van echte dubbele mendeuren en een klinket! De garage is uitgevoerd in spouw en voorzien van water en elektra, bovendien wordt het geheel CV-verwarmd. Er is een vaste trap naar de grote zolder van de garage waar zoals eerder gezegd nog een uitbreiding van de bovenverdieping plaats zou kunnen vinden maar er zou bijvoorbeeld ook een Bed en Breakfast gerealiseerd kunnen worden, of een atelier/werkkamer of wat dacht u van een mooie biljartkamer! Kortom mogelijkheden genoeg!

Tuin:
De fraaie tuin is onder architectuur aangelegd (www.martinveltkamptuinen.nl) en voorzien van fraaie terrastegels. De woning staat prachtig in het midden van het perceel en dus is de ruimte aan alle kanten evenredig verdeeld. Er zijn diverse (beschutte) zitjes en tevens is de tuin voorzien van volwassen beplanting in de vorm van bomen en haagjes. De tuin is ZuidWestelijk gelegen dus u bent verzekerd van zon. Mocht het echt te warm worden dan kunt u onder de grote veranda die in het verlengde van de tuinkamer is gebouwd de koelte opzoeken.

Algemeen:
Een eveneens onder architectuur gebouwde woning met zeer veel en buitengewoon praktische ruimte. De woning ligt aan de prachtige hoofdweg van Waarde maar ver achter de rooilijn dus geen overlast van verkeer. Het pand verkeert in normale staat van onderhoud maar m.b.t. de tuinkamer is er constructief een aandachtspunt, wij zullen u daar tijdens de bezichtiging meer over vertellen.
Dit pand telt vijf forse slaapkamers (met mogelijkheid naar uitbreiding van dit aantal), twee badkamers en een mogelijkheid tot het realiseren van een B&B, een woon/werkcombinatie of mantelzorg. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
We kunnen u nog veel meer vertellen over deze woning maar wij ontvangen u liever op locatie zodat u de mogelijkheden en de warme sfeer van de woning zelf kunt ervaren.

Graag laten wij u deze woning een keer zien.
Voorafgaand aan de bezichtiging vragen wij u naar uw financiële mogelijkheden.
Verkoper heeft het recht van gunning.

 

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties. 
http://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/vrijstaand-waarde-kerkweg-33_5700

Terug naar woningdetails