Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht
Adres Zandweg 21
Plaats Kruiningen


Kenmerken

Type woning: Half vrijstaand Woonoppervlakte: 90 m2
Bouwjaar: 1911 Inhoud: 275 m3
Perceeloppervlakte: 380 m2 Aantal kamers: 5


Beschrijving

In Kruiningen, gelegen aan de Zandweg mogen wij u deze half vrijstaande, charmante en op een grote kavel grond (380m2) gelegen goed onderhouden woning aanbieden.

Bouwjr. Ca. 1911
Woonopp: ca. 90m2
Inhoud: ca. 275m3
Perceelopp. 380m2

Indeling begane grond:
Kleine entree met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.
Aansluitende de sfeervolle woonkamer die door de fraaie suitedeuren uit een voor-en achterkamer bestaat. Een bijzonder sfeervol geheel mede door het balkenplafond en het schouwtje met de gashaard. De suitedeuren hebben aan weerskanten ingebouwde (boeken) kasten.
In de uitbouw (in 2008 gerealiseerd) bevindt zich de gezellige en keurig nette woonkeuken met op de grond de rode boerenplavuizen. De keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling met kunststof blad in houtlook en een ingebouwde hetelucht/stoomoven en 5-pits gaskookplaat.
Aansluitend komen we in de bijkeuken die is voorzien van een vaste kast met daarin o.a. de CV-opstelling (Nefit bwjr. 2007).
Verder een keurig separaat toilet met fonteintje en als laatste de ruime badkamer met inloopdouche, designradiator en een dubbele wastafel.

1ste verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers met afmetingen van respectievelijk 11.20m2. 11.20m2 en 7.15m2. Een slaapkamer is voorzien van een wasgelegenheid en vaste opbergruimte.
De kamer van 7.15m2 heeft over de hele breedte een (recent vernieuwd) dakkapel en is dus ruim door het ontbreken van schuine kanten!

2de verdieping:
Bereikbaar middels vlizotrap.
De zolder is geheel bevloerd maar heeft geen stahoogte.

Tuin:
Een zeer diepe tuin welke ruim is toebedeeld met vele soorten fruitbomen waaronder een hoogstam pruimeboom, kiwi’s, allerlei soorten bessenstruiken een abrikoos, een Japanse wijnbes en aardbeien.
Verder bestaat de tuin uit gazon, verharding, perkjes en een moestuin.
Er staat een flinke schuur in de tuin met een afmeting van 3.00 x 7.00m welke is voorzien van elektra en water. Een heerlijk tuin met goede bezonning en tevens koele schaduwplekjes.

Algemeen:
Een in uitstekende staat van onderhoud verkerende sfeervolle en aan de achterzijde fors uitgebouwde woning. In 2008 is de uitbouw gerealiseerd en tevens zijn in dat jaar de keuken en de tuindeuren geplaatst. De woning is op twee kozijnen na geheel voorzien van kunststof deuren en kozijnen en de hele woning is voorzien van dubbel beglazing.
Het geheel is goed geïsoleerd en de G/E kosten bedragen ca. € 128,-
Deze woning is in de loop van de jaren zorgvuldig gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt, dit charmante huis wordt met liefde bewoond en dat is in het geheel terug te zien!

Wij laten u deze bijzondere knusse woning graag een keer zien!

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Van dijk Makelaardij op 06-23238557, u kunt ook een mail sturen naar info@vandijkmakelaardij.com

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties.

 
http://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/half-vrijstaand-kruiningen-zandweg-21_5685

Terug naar woningdetails