Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht
Adres Wilhelminastraat 36
Plaats Krabbendijke


Kenmerken

Type woning: 2/1 kap woning Woonoppervlakte: 120 m2
Bouwjaar: 1910 Inhoud: 375 m3
Perceeloppervlakte: 333 m2 Aantal kamers: 7


Beschrijving

In Krabbendijke bieden wij te koop aan:
Volledig gerenoveerde twee onder één kap woning met vijf slaapkamers en een royale achtertuin!

Bouwjaar: Van oorsprong ca. 1910 maar vanaf 1966 tot en met heden vrijwel geheel opnieuw gebouwd.
Woonopp: ca. 120m2
Inhoud: ca. 375m3
Perceelopp: 333m2

Indeling begane grond:
Entree in de ruime hal met meterkast (8 groepen en 2 x aardlek) en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Links van de hal bevindt zich de uitermate gezellig woonkamer.
Hier vinden we sfeer en details in de vorm van het schouwtje met de houtkachel en het mooie balkenplafond, de woon kamer is voorzien van vloerverwarming en heeft royale daglichttoetreding.
Aan de rechtse kant van de hal de gezellige woonkeuken. Het keukenblok is opgesteld in L-vorm en heeft diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, vaatwasmachine, koel/vries combi en een 4-pits gaskookplaat. De keuken is in 2011 geplaatst en heeft een prachtig granieten werkblad!
Aansluitend de bijkeuken met een vaste kastenwand waarachter de CV-ketel en de aansluitingen voor het witgoed zich bevinden.
De badkamer is op de begane grond gerealiseerd en is voorzien van een ligbad, wastafel en inloopdouche en is uitgevoerd in frisse wit/blauwe betegeling. Het toilet is ook in de bijkeuken maar apart van de douche.

1ste verdieping:
Overloop met vijf prachtige slaapkamers.
Er is één slaapkamer met een vaste kast en ook is er een tweede toilet met een wasgelegenheid op deze verdieping.
Door de forse uitbouw en de opgaande kap hebben de slaapkamers geen schuine kanten en is er dus veel ruimte!

2de verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap:
Er zijn twee zolders, één in het ‘oude’ gedeelte en één in het ‘nieuwe’ gedeelte, beide zolders zijn bevloerd en er is veel bergruimte maar geen stahoogte.

Tuin:
Een diepe tuin welke Oostelijk georiënteerd is waardoor u altijd zon in de tuin heeft maar gelukkig ook plekjes voor wat verkoeling.
De tuin bestaat uit verharding, gazon en wat perkjes en is geheel afgesloten zodat kinderen en huisdieren hier naar hartenlust kunnen ravotten.
Achterin de tuin is in 2015 een nieuw luxe tuinhuis geplaats met een afmeting van ca. 25m2 en voorzien van elektra, water én een zolder!

Algemeen:
We beschrijven hier een zeer goed onderhouden tweekapper met zowel binnen als buiten ruimte genoeg. De woning is de laatste jaren (vanaf 2011) geheel gerenoveerd en het heeft momenteel dan ook alle luxe en comfort die wenselijk is. De gehele renovatie is - evenals de afwerking-  op hoogwaardig niveau uitgevoerd.
De woning is op de begane grond voor een groot deel voorzien van vloerverwarming en het pand is uitermate goed geïsoleerd. De 8 stuks zonnepanelen leveren ca. 2700 Kwh per jaar en dat is voor de huidige bewoners toereikend.
De kozijnen zijn deels van kunststof, deels van HH en de gevelbekleding is eveneens van kunststof en dus geheel onderhoudsarm.
Tevens is alle beglazing dubbel en is de woning grotendeels voorzien van rolluiken.

Onderhoudsvriendelijk, gezelligheid, warmte, ruimte én sfeer zijn de steekwoorden van deze mooie woning!

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Van Dijk Makelaardij 0113-50 33 46 of 06-23 23 85 57 www.vandijkmakelaardij.com info@vandijkmakelaardij.com

Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen of onjuistheden m.b.t. oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties 
http://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/21-kap-woning-krabbendijke-wilhelminastraat-36_5660

Terug naar woningdetails