Terug naar woningdetailsPrijs Verkocht ovb
Adres Steeweg 24
Plaats Yerseke


Kenmerken

Type woning: Tussenwoning Woonoppervlakte: 77 m2
Bouwjaar: 1939 Inhoud: 200 m3
Perceeloppervlakte: 146 m2 Aantal kamers: 3


Beschrijving

Te koop in Yerseke:
Keurige tussenwoning in de startersprijsklasse!

Bouwjaar: 1939
Inhoud: ca. 200 m3
Woonopp: ca. 77 m2
Perceelopp: 146 m2

Indeling begane grond:

Via de zijkant van de woning komt u binnen in de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de keuken, badkamer en het separaat toilet. Via de keuken komt u in de woonkamer. De doorzon woonkamer heeft de zithoek aan de voorzijde en de eethoek aan de achterzijde. De woonkamer beschikt over een karakteristiek balkenplafond, waar op de scheiding van de voor-en achterkamer inbouwspots zijn aangebracht.

Keuken en badkamer:

Vanuit de woonkamer komt u via een karakteristieke, getoogde doorgang in de keuken. Daar zorgen grote ramen voor veel lichtinval. De keuken is basic uitgevoerd met een 4-pits gasfornuis en koelkast. Achter de keuken bevindt zich de badkamer welke is voorzien van een ruim hoek bad, een douchecabine met regendouche en een wastafel met wastafelmeubel. Dankzij een groot bovenlicht is ook hier veel daglicht.

Eerste verdieping:
Overloop met twee ruime slaapkamers van respectievelijk 10,50 m2 en 12,39 m2.  Elke kamer heeft een vaste kast met een afmeting van 1 x 1,5 m. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste wastafel.

Zolder:
Deze is bereikbaar middels een vlizo trap.
Het betreft een keurige bevloerde zolder. Er is echter geen stahoogte.

Tuin:
De fijne achtertuin heeft een vrije achterom en is zuidwest georiënteerd. De tuin is vrijwel geheel verhard en dus onderhoudsvriendelijk. Achterin staat over de hele breedte een fraaie overkapping. Zo kunt u extra lang genieten van warme zomeravonden.

Ligging:
Deze starters woning is nabij het centrum gelegen in het gezellige vissersdorp Yerseke. Het centrum van Yerseke bevindt zich op loop- en fietsafstand en heeft diverse winkels, een supermarkt, scholen en openbaar vervoer.

Algemeen:
Een bijzonder leuke woning welke uitermate geschikt is voor starters of alleenstaanden.
De woning is voorzien van een eenvoudige keuken en keurig sanitair. Het bouwjaar van de cv is 2014. Het woonhuis is deels voorzien van HH kozijnen en deels van kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Het toilet is in 2017 geheel vernieuwd. Kortom u kunt uw spullen oppakken en verhuizen.
 

Voor meer info kunt u contact opnemen met Van Dijk Makelaardij via 0113-40 80 80  of  06- 11 19 26 26 debra@vandijkmakelaardij.com.  Of kijk voor meer informatie op www.vandijkmakelaardij.com.

 Aan deze, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengestelde aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Informatie komt veelal van derden en Van Dijk Makelaardij en de aan dit kantoor verbonden medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie dan wel afwijkingen in oppervlakte of inhoudsmaten of onjuistheden m.b.t. jaartallen inzake het registergoed, opstallen of technische installaties.
http://www.vandijkmakelaardij.com/woningaanbod/tussenwoning-yerseke-steeweg-24_5657

Terug naar woningdetails